Viziune si Valori

Gradinita Butterfly promoveaza educatia in toate dimensiunile ei, acordand fiecarui copil sansa de a deveni capabil sa reactioneze creativ si responsabil la situatii de viata diverse, prin punerea in valoare a calitatilor personale. Copiii obtin competentele cheie necesare trecerii intr-o treapta superioara de educatie. Aceasta le ofera mai tarziu, ca adulti, oportunitati reale de a invata si de a mentine aceste aptitudini si competente.

Ii invatam pe copii sa descopere cine si ce pot fi. Cultivam calitati precum respectul si stima de sine, gandirea pozitiva, responsabilitatea, spiritul de echipa, toleranta si adaptabilitatea.
Misiunea noastra este de a-i sprijini pe copii sa-si urmeze sensul autentic in viata, spre dezvoltarea lor si a comunitatii.

Oferim educatie de calitate

In 2006 am infiintat prima Gradinita Butterfly, visand la un loc mai bun de crestere si dezvoltare pentru copiii nostri. Asa am creat o gradinita unde ei sa aiba toate conditiile de dezvoltare armonioasa. Aici primesc atat grija, cat si educatie. Asa am creat un loc in care sa vina cu placere in fiecare zi. De aici pleaca mereu cu ceva nou invatat si cu dorinta de a se intoarce a doua zi.

Consider ca am reusit acest lucru, iar o dovada in acest sens este faptul ca acesti copii si parintii lor aleg sa ramana alaturi de noi si sa parcurgem impreuna si anii de scoala.

Butterfly a fost acreditata pentru nivelul prescolar in anul 2012 si are trei sedii in care ne ocupam de educarea copiilor intre 1 an si 8 luni si 6 ani.

Metoda Butterfly

Am devenit un brand puternic promovat de o echipa care gestioneaza proiecte educationale din ce in ce mai mari. Astazi, Gradinita Butterfly reprezinta un loc aparte pentru ca nu am uitat care sunt valorile de la care am pornit si nu am scazut nicio clipa standardul de calitate pe care ni l-am impus. Oferim educatie de calitate cu drag, fiecare copil este iubit, respectat si tratat egal. Suntem un partener de incredere al parintilor in procesul educarii copiilor lor. Acestia pleaca mai departe in viata cu aripi, cu aptitudini si atitudini care sa ii ajute sa gestioneze schimbari, situatii, proiecte, inerente unei vieti pline si implinite.

In prezent avem 60 de angajati si profesori colaboratori si educam in jur de 200 de copii. Dorim sa le transmitem copiilor valorile si cunostintele noastre si sa preluam din energia lor si intelepciunea copilariei. Dorim sa ni le facem aripi si sa oferim copiilor pregatire pentru o viata echilibrata si implinita. Dorim sa oferim abilitati pentru a reusi in orice domeniu isi propun. Dorim sa infrunte orice esec, sa-l considere parte din parcurs si sa plece din nou la drum, cu tot avantul, plini de incredere in fortele proprii si calitatile cu care sunt inzestrati.

Informatiile de pe Infogradinite  sunt obtinute direct de la gradinita si sunt actualizate la zi.

Program de Lucru

Luni

08:00 – 18:00

Marti

08:00 – 18:00

Miercuri

08:00 – 18:00

Joi

08:00 – 18:00

Vineri

08:00 – 18:00

Sâmbătă

inchis

Duminică

inchis

Adresa

Adresa noastră:

Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1, Bucuresti (@ ambasadei Chinei)

GPS:

44.480769, 26.09136

Telefon:
Gradinita privata sau de stat?

privata

Varsta minima de la care sunt primiti copiii

1,8 ani

Acreditare/Autorizare

Acreditata din 2015

Exista program de vara? Daca da, care este acesta?

01 iulie-31 august

Sistem camere video

Sistemul de supraveghere video este cu circuit inchis.

Exista transport pentru copii?

In vederea transportarii cat mai in siguranta a copiilor, Gradinita Butterfly dispune de parc auto propriu si soferi atent selectionati.

Care este sistemul educațional adoptat?

La Butterfly, activitatea educationala are la baza Curriculumul National (programa romaneasca), intr-o varianta extinsa, orientat catre nevoile fiecarui copil, lucru care ii va usura adaptarea la o lume in continua schimbare.

Când a fost înființată grădinița?

2006

De ce pregătire și experiență dispun cadrele didactice?

Cadrele didactice au studii de specialitate si vechime in invatamant.

Cum se implică grădinița în pregătirea personalului? Investește în acesta constant și continuu?

Personalul participa contant la cursuri de formare si perfectionare pe toata perioada anului.

Sistemul educational este implementat bilingv? Daca da, care este limba straina?

Sistemul educational este implementat bilingv, predarea fiind facuta si in limba engleza.

Ce alta limba se mai studiaza?

Gradinita pune la dipozitia copiilor optionale de Limba Germana si Limba Franceza

Care este perioada de acomodare și ce presupune aceasta? (de ex pot sta parintii cu copilul la inceput)

Perioada de acomodare difera in functie de nevoia copilului, parintele poate participa, impreuna cu prescolarul, la cursurile institutiei.

Care este politica grădiniței privind sănătatea copiilor?

In vederea crearii unui mediu cat mai sanatos, colaboram cu un medic pediatru, iar o asistenta medicala este alaturi de noi zilnic, realizand triajul copiilor pentru a evita intrarea in colectivitate a copiilor contagiosi.

Există o rutină zilnică privind controlul copiilor?

da, triaj zilnic

Cu ce afecțiuni de sănătate sunt primiți copiii la grădiniță (exemplu: mucoasă nazală, tuse, roșu în gât, etc.)?

Nu acceptam in colectivitate copiii care pot fi contagiosi

Dacă nu sunt primiți în cazul anumitor afecțiuni, pe parcursul lipsei de la grădiniță, se plateste taxa?

Da

Acceptă politica grădiniței administrarea de remedii, medicamente sau siropuri pentru răceli ușoare?

Nu acceptam in colectivitate copiii care pot fi contagiosi

În cazul căror afecțiuni de care copilul dă dovadă la grădiniță, este parintele contactat să-l iei pe cel mic acasă (exemplu: febră, diaree, vomă, etc.)?

Parintele este contactat, cu recomandarea vizitei la un medic specialist, pentru orice situatie care poate pune in pericol bunastarea copilului sau a colegilor acestuia.

Care este programul de somn?

13.30-15.30 Somn

Copiii dispun de un dormitor separat sau dorm în aceeași încăpere în care își desfășoară activitățile?

Copiii dorm in aceeasi incapere in care isi desfasoara activitatile.

Copiii își păstrează locurile în paturi pe tot parcursul săptămânii sau fiecare doarme la-ntâmplare?

Copiii isi pastreaza locul in acelas pat pe tot parcursul saptamanii.

Cât de des se schimbă lenjeria?

Lenjeria se schimba o data pe saptamana. Aceasta se schimba mai des in cazul ''accidentelor''.

Fiecare copil, la intrarea în colectivitate, are deja un ritual de somn format. Reușesc cadrele didactice să respecte aceste ritualuri pentru a ușura integrarea copiilor, sau dispun de o altă politică de adaptare?

Copiilor le este recomandat sa se relaxeze, nu sa doarme. In cazul in care un copil are alt program de somn sau nu mai doarme la pranz, acesta poate sta treaz.

Care este programul meselor și al gustărilor?

09:00 - 09:30 Micul dejun; 09:45 - 10:00 Gustare; 12.30-13.30 Pranz; 15.30-16.00 Gustare

Dispune grădinița de bucătărie internă? Sau mâncarea este furnizată de o firmă externă de catering?

Mancarea este gatita zilnic in bucataria proprie

Indiferent de răspunsul la întrebarea anterioară, cunoaște grădinița cu exactitate proveniența alimentelor de bază? În cazul sistemelor de catering, ce garanție are grădinița că alimentele utilizate în prepararea mâncării respectă toate normele de igienă?

Gatim alimente proaspete si sanatoase, fara a le praji; nu folosim adaosuri alimentare de tip vegetal; nu servim copiilor mezeluri si alimente semipreparate; servim gustari alcatuite din fructe si legume crude; preparam in bucataria noastra borsul, dulceata, muraturile etc.; folosim ca baza pentru mancare carnea de curcan, peste si vita.

Include programul alimentar și dulciuri? Dacă da, ce fel de dulciuri? Cum sunt preparate?

La prepararea deserturilor folosim miere si extract de stevie in locul zaharului.

Cât de mare este o porție de mâncare?

Ca parte integranta a programului nostru de educatie holistica, servirea mesei are un rol foarte important, meniul copiilor fiind elaborat impreuna cu un medic nutritionist, in functie de varsta si de nevoile copiilor.

Este programul de activități respectat?

"08:30 - 09:00 Activitati liber alese; 10:00 - 11:30 Activitati obligatorii /Optional; 11:30 - 12:00 Jocuri in gradinita / curte; 16:00 - 16:45 Optional / Jocuri distractive; 16:45 - 17:30 Activitati complementare; 17:30 - 18:00 Jocuri in gradinita / curte"

Există o regulă privind ora de sosire a copiilor la grădiniță?

8:00 - 8:30

Grupele de vârstă sunt respectate? Sau există grupe care sunt mixate cu copii mai mici sau mai mari cu un an?

Grupele de varsta sunt respectate.

Câți copii sunt într-o grupă?

10-17 copii

Există suport din partea grădiniței privind trecerea de la utilizarea scutecelor la oliță sau reductor pentru wc?

Da

Cum se face comunicarea cu părinții?

Aplicatia KINDERPEDIA si Saptamani speciale, dedicate activitatilor sustinute de catre parinti/bunici. Cu aceasta ocazie, parintii/bunicii au ocazia de a se implica activ in activitatile de la gradinita ale micutilor; pentru a observa comportamentul elevilor la clasa si progresul scolar, parintii sunt invitati sa asiste la activitatile zilnice. Cu aceasta ocazie, copiii au posibilitatea de a-si pune in valoare calitatile, de a le arata parintilor cat sunt de activi la ore; parintii pot solicita o intalnire cu cadrele didactice si directorul scolii ori de cate ori doresc sa obtina informatii si lamuriri legate de viata scolara a copilului; Saptamana portilor deschise:aceasta activitate cu parintii are loc in fiecare semestru. Timp de o saptamana, parintii pot participa la programul zilnic al copilului, urmarindu-l cum se comporta, cum raspunde la activitatile clasei si avand posibilitatea sa cunoasca mai bine stilul de lucru al cadrelor didactice.

Există transparență, sinceritate cu privire la situații mai neplăcute pentru copii? Spre exemplu, cazul în care copilul e lovit sau atunci când unii dintre copii au anumite boli.

Da

Cum se face raportarea zilnică despre copil?

Folosim o aplicatie online prin intermediul careia parintii primesc in timp real informatii despre parcursul zilnic al copilului (participarea la activitati, meniu, activitati extrascolare, etc)

Ce presupune raportarea periodică privind evoluția copilului?

"La sfarsitul fiecarui an scolar, parintii primesc portofoliul personal de evaluare al copilului, ce cuprinde si o descriere riguroasa a progresului scolar al acestuia in termeni de comportamente si competente dovedite in timpul activitatilor scolare, precum si o caracterizare din partea consilierului psihopedagog.

Se pune accent pe dezvoltarea firească, armonioasă a copilului? În ce măsură? Se urmărește stimularea fiecărui copil în parte, în funcție de abilitățile și zona de interes manifestate?

Gradinita Butterfly promoveaza educatia in toate dimensiunile ei, acordand fiecarui copil sansa de a deveni capabil sa reactioneze creativ si responsabil la situatii de viata diverse, prin punerea in valoare a calitatilor personale. Copiii obtin competentele cheie necesare trecerii intr-o treapta superioara de educatie, oferindu-le mai tarziu, ca adulti, oportunitati reale de a invata si de a mentine aceste aptitudini si competente.

De câte ori pe zi sunt copiii scoși afară? Se practică ieșirile în aer liber, indiferent de anotimp?

Da, copiii ies afara in fie care zi.

Există activități specifice anotimpului sau în concordanță cu vremea de afară?

Da

Care este temperatura din sediu, în funcție de anotimp?

22-25 grade

De cât spațiu exterior dispune sediul? Câți metri pătrați are? Ce se află pe jos: iarbă, cauciuc microporos sau ciment?

In functie de sediul Butterfly, curtile au pe jos fie gazon, fie tartan.

Cât este taxa pe lună? Se menține pe toate perioada în care copilul este înscris sau poate fi majorată de la un an la altul?

Program scurt 330 - 350€; Program mediu 360 - 380€; Program lung 400 – 450€

Alte taxe?

Taxa de inscriere 100 €

Ce activități include această taxă lunară?

Clubul de Limba Engleza cu un nativ speaker, Ora de Sport 1 sedinta/ saptamana, Teatrul in gradinita 1 data/ luna, Consiliere psihologica la nevoie.

Există și alte activități extra? Care este costul acestora pe lună?

Activitatile optionale variaza in functie de cerintele parintilor.

Dacă înscriu și al doilea copil, beneficiez de o reducere sau un alt beneficiu?

Reducerea de frate este de 10% din taxa acestuia.

Alte info locatie?

Sediile Butterfly dispun de spatii educationale si auxiliare amenajate si mobilate pentru a raspunde nevoilor de confort si siguranta ale copiilor. Totodata, spatiile sunt pregatite pentru desfasurarea optima a activitatilor didactice complexe. Campusurile sunt situate in zone linistite, ferite de zgomot si poluare, inconjurate de spatii verzi si zone special amenajate pentru activitatile noastre in aer liber.

Afterschool?

Nu

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Locatie
Personalul
Servicii
Mancare
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed