header-image
Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Gradinita Montessori Kids at Work se afla in sectorul 1 din Bucuresti. Este una din putinele gradinite din Bucuresti care a adoptat si practica cu succes metoda Mariei Montessori. Gradinita Montessori pune accentul pe o educatie de tip senzorial, varsta la care copilul dvs isi incepe activitatea la gradinita este ideala pentru aplicarea acestui tip de educatie. Invatarea de tip empiric, prin activitati specifice este bazata pe abilitatea educatorului de a indruma copilul catre solutia corecta din umbra, invatandu-l astfel sa ia decizii si sa faca alegeri.

“Imi doresc pentru copilul meu sa fie fericit!” va spune orice parinte.

Traim intr-o societate in care oamenii sunt tot mai ocupati, au activitati diverse, iar cariera le solicita din ce in ce mai multa energie si concentrare. Cresterea unui copil devine astfel o provocare. Din cauza timpului limitat, educatia si fericirea copiilor tine din ce in ce mai mult de pedagogii din gradinite sau bonele care ii au in grija.

Primii 6 ani din viata sunt esentiali pentru formarea individului, pentru sanatatea psihica si fericirea viitorilor adulti. Astfel, decizia legata de persoana in grija careia va ramane micutul este una extrem de importanta si dificila totodata.
Echipa Kids at work pune un deosebit accent pe educatia si dezvoltarea copiilor intr-un mediu armonios si sanatos care sa raspunda tuturor nevoilor lor.

Vrem angajati dedicati si performanti” va spune orice angajator.

Dintr-o alta perspectiva, companiile se confrunta continuu cu angajati distrasi de probleme personale si demotivati, absenteism ridicat etc. Atragerea oamenilor de calitate, retentia si angajamentul lor prin diverse mijloace devine astfel tot mai importanta.
Gradinita Montessori Kids at Work isi propune sa vina cu o solutie pentru angajatorii din Romania in acest sens, prin servicii de Corporate ChildCare.

Conceptul de Corporate ChildCare este unul nou in Romania, desi foarte cunoscut si popular la nivel global.

In parteneriat cu Gradinita Kids at Work companiile pot sustine angajatii deveniti parinti prin ingrijirea si educatia copiilor sub 6 ani la locul de munca. Astfel, angajatii se pot concentra exclusiv pe cariera, stiind ca micutii lor cresc armonios si sanatos in imediata apropiere.

Pentru parintii care nu pot beneficia de serviciile corporate childcare ca parte a contractului de munca, gradinita Montessori Kids at Work ofera un program extins de ingrijire si educatie la cel mai inalt nivel.

Punem accent deosebit pe calitatea educatiei, de aceea am adoptat filozofia Maria Montessori si o aplicam in intregime, de la personal cu pregatire internationala Montessori, pana la ambianta specifica principiilor Montessori.

Informatiile de pe Infogradinite  sunt obtinute direct de la gradinita si sunt actualizate la zi.

Program de Lucru

Luni

8.30-19.00

Marti

8.30-19.00

Miercuri

8.30-19.00

Joi

8.30-19.00

Vineri

8.30-19.00

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Programul Montessori (8.30 - 13.00) - Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsa intre 1 si 6 ani. Montessori Mastery (13.30 - 15.00) - se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4.5 si 6 ani. Pachetul Relax (13.30 - 16.00) - se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2.5 si 6 ani. Pachetul Discovery (16.00 - 18.15) - se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2.5 si 6 ani. Pachetul Look-out (18.30 - 19.00) - se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani.

Gradinita privata sau de stat?

privata

Varsta minima de la care sunt primiti copiii

1 an

Acreditare/Autorizare

Gradinita este autorizata de Ministerul Educatiei prin O.M. 3504/29.03.2016

Exista program de vara? Daca da, care este acesta?

da, identic cu cel din restul anului

Sistem camere video

nu

Exista transport pentru copii?

nu

Care este sistemul educațional adoptat?

Gradinita Montessori Kids at work foloseste metoda autentica de educatie Montessori, bazandu-se pe materiale originale, create de Dr. Maria Montessori pentru fiecare grupa de varsta.

De ce pregătire și experiență dispun cadrele didactice?

Gradinita Montessori (3-6 ani) se diferentiaza prin echipa de educatori Montessori profesionisti cu experienta internationala de minimum 5 ani si predarea in engleza.

Sistemul educational este implementat bilingv? Daca da, care este limba straina?

Da, romano-engleza

Care este perioada de acomodare și ce presupune aceasta? (de ex pot sta parintii cu copilul la inceput)

procesul de adaptare este abordat cu maxima seriozitate si profesionalism, parintii fiind lasati si incurajati sa participe pentru inceput

Dispune grădinița de bucătărie internă? Sau mâncarea este furnizată de o firmă externă de catering?

Meniul este preparat in bucataria celor de la HomeMadeFood, cunoscuti pentru profesionalismul lor si mancarea cu suflet

Indiferent de răspunsul la întrebarea anterioară, cunoaște grădinița cu exactitate proveniența alimentelor de bază? În cazul sistemelor de catering, ce garanție are grădinița că alimentele utilizate în prepararea mâncării respectă toate normele de igienă?

In parteneriat cu Smart Nutrition, o cunoscuta clinica de nutritie, specializata in nutritie pentru adulti si copii, am dezvoltat un meniu perfect echilibrat, adaptat segmentelor de varsta si stadiilor de dezvoltare ale copiilor. Parintii pot opta atat pentru un meniu cu carne, cat si unul lacto-ovo-vegetarian si peste. Toate preparatele sunt gatite in dimineata servirii lor prin metode care asigura pastrarea unui procent cat mai mare de nutrienti. Cerealele fara gluten (quinoa, mei, hrisca, amarant) sunt germinate si fermentate inainte de a fi folosite in preparate pentru a asigura asimilarea intr-un procent cat mai mare de minerale.

Include programul alimentar și dulciuri? Dacă da, ce fel de dulciuri? Cum sunt preparate?

Nu folosim zahar. Indulcim cu sirop de stevie sau fructe uscate (nu confiate): curmale, stafide, smochine sau suc de mere.

Câți copii sunt într-o grupă?

grupa Nest (1-3 ani) in limita a 12 copii, grupa Toddler (1.5-3.5 ani) in limita a 15 copii, grupele Children's House (3-6 ani) in limita a 25 de copii fiecare

De câte ori pe zi sunt copiii scoși afară? Se practică ieșirile în aer liber, indiferent de anotimp?

in fiecare zi

Există activități specifice anotimpului sau în concordanță cu vremea de afară?

da

De cât spațiu exterior dispune sediul? Câți metri pătrați are? Ce se află pe jos: iarbă, cauciuc microporos sau ciment?

Gradina Kids at work are 550mp si este plina de stimuli care acopera toata plaja de dezvoltare fizica si senzoriala. Gradina este organizata pe centre de activitati, include pomi fructiferi in care copiii sunt liberi sa se catere, beneficiaza si de o tiroliana, iar vara pot pasi desculti pe iarba din spatiile verzi de care se pot bucura

Cât este taxa pe lună? Se menține pe toate perioada în care copilul este înscris sau poate fi majorată de la un an la altul?

Tariful de scolarizare este anual si poate fi achitat si lunar dupa cum urmeaza: Programul Montessori cu predare in sistem bilingv (8.30 - 13.00) - 4500 euro / an sau 400 euro / luna; Programul Montessori cu predare in limba engleza si educatori din mediul international (8.30 - 13.30) - 5100 euro / an sau 450 euro / luna; Pachetul Montessori Mastery (13.30 - 15.00) - 80 euro / luna; Pachetul Relax (13.30 - 16.00) - 50 euro / luna; Pachetul Discovery (16.00 - 18.30) - 55 euro / luna; Programul Forest School (15.00 - 18.00) - 110 euro / luna; Taxa de masa este 500 lei/luna si se achita separat de tariful de scolarizare.

Alte taxe?

Taxa de inscriere - 250 euro, include participarea parintilor la Clubul Parintilor pe tot parcursul anului. Taxa pentru materiale didactice - 150 euro/an, achitabila o singura data, la inscriere. Depozit: 400 euro, recuperabili la finalul contractului sau nerambursabili in cazul in care contractul se reziliaza inainte de termen.

Lasă un comentariu

captcha-input
Pret
Locatie
Personalul
Servicii
Mancare
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu